За нас

Кои сме ние?

MyBee е онлайн магазин, в който царят нестихваща креативност, безкомпромисно качество и вечен копнеж за детски усмивки. Разбира се, и много разнообразни играчки за щастието на малчуганите.

Детското въображение е безгранично - почти като нашия огромен асортимент от тротинетки, велосипеди, ролери, скейтбордове и всякакви прилежащи аксесоари, подходящи за дребни малчугани и по-големи пакостници.

Подавайки ръка на цветното настроение, ние се стремим да превърнем всяко детско хоби в необикновено, допълвайки го с дизайнерска екипировка, оборудване и игри.

Нашите мисии

●     Мисия №1

Като бранд за развлекателно спортно оборудване и играчки ние целим да осигурим разнообразие от стимулиращи дейности за деца и юноши, елиминирайки широко разпространения съвременен “синдром на екранното зомбиране”.

Образователните и ролеви игри, както и реденето на пъзели и конструктори, развиват когнитивните и социалните умения при подрастващите. А ползите от физическите игри на открито са немалко, свързани с каляването на детското здраве и укрепване на мускулатурата, но и превенция от наднормено тегло.

В съвременното ни общество на скоростно развиващи се технологии, поощряването на креативната мисъл чрез активни занимания е наш основен приоритет. А сме чували, че развихреното детско въображение може да спаси света.

●     Мисия №2

В крайна сметка, всички можем да се съгласим, че движението винаги ще бъде на мода. Следвайки тенденциите в света на детските развлекателните спортове, ние от MyBee се стремим да го превърнем в незабравимо преживяване, съпроводено от светещи тротинетки с LED колела, дизайнерски ролкови кънки, готини коли за яздене и още много други вълнуващи играчки.

Не бива да съдим книгата по корицата, но естетическият облик винаги ще си остане неоспорим бонус, особено при избора на младежки велосипеди или пениборд. Затова нашият магазин предлага разнообразие от брандове, открояващи се с пъстър и свеж дизайн. Всеки малчуган се захласва по най-цветните такива и иска да блесне със собствен и уникален стил, а рискът да остане незабелязан на улицата просто не съществува.

●     Мисия №3

Не на последно място, ние държим на търговския професионализъм и гарантираме най-високо качество изработка и материали на нашите велосипеди, тротинетки и други спортни играчки, като внимателно селектираме и постоянно разширяваме брандовете, с които работим.

Нашият фокус са продукти с иновативен дизайн и безопасна структура на модела. Понякога най-голямата радост за децата, като каране на екстремни (freestyle) тротинетки например, може да предизвика нервозно тракане със зъби у родителите. Нашата селекция от спортни предизвикателства обаче осигурява комфорт и спокойствие, както за немирните ентусиасти, така и за техните по-зрели придружители.

Най-добрата игра е отговорната игра, затова наше задължение е да превърнем щурите детски желания в безопасен оазис на игри и спорт. Аксесоари като каски за тротинетки са не само задължителен елемент от детската екипировка и важна част от родителския ментален покой, но вече могат да бъдат и стилен завършек към цялостния спортен екип.


Щастливи деца. Щастливи родители. - Нашето мото отразява неразривната свързаност между детската радост и тази на родителите, а ние от MyBee сме привилегировани да се грижим за широките усмивки и сбъднатите мечти.

Малчуганът в дома ни често може да ни покаже пътя към умълчалото се дете в душата ни. И заедно можем да направим света по-смислен и цветен.

Свържете се с нас: 

Имейл: [email protected]

Тел: 0884620008

Сравнение на продукти