Сортиране

Производители

Вид

Ценови диапазон

Цвят
0 до 3г
0 до 12г

Babyauto

Детско столче за кола, QUADRO T FIX 1/2/3
QUADRO T FIX 1/2/3 - столче за кола, подходящо за деца от деветмесечна възраст до, приблизително, 12 годишна ...
379,00 лв.
Детско столче за кола ZITI FIX Urban - 15-36 кг.- Черно
Детски столчета за кола за деца от 15 до 36 кг, група 2/3. Столчетата на Испанската фирма BabyAuto са известни със ...
319,00 лв.
Детско столче за кола ZITI FIX Urban - 15-36 кг - Сиво
Детски столчета за кола за деца от 15 до 36 кг, група 2/3. Столчетата на Испанската фирма BabyAuto са известни със ...
319,00 лв.
Детско столче за кола ZITI FIX Urban - 15-36 кг - Розово
Детски столчета за кола за деца от 15 до 36 кг, група 2/3. Столчетата на Испанската фирма BabyAuto са известни със ...
319,00 лв.
Детско столче за кола ZITI FIX Sport - Червено
Искате максимална защита за Вашето дете, когато сте на път с автомобила си? При това, без да се налага да купувате ...
379,00 лв.
Детско столче за кола VIK - сиво
Стилно столче за кола за Вашите деца. Изработено в сиво-черно, то ще пасне идеално на повечето автомобилни салони. ...
159,00 лв.
Детско столче за кола Tori Fix Plus 9-36 кг.
Сигурност, мекота, удобство, страхотен дизайн, стил. Всички тези прилагателни са малко да опишем този изключителен ...
379,00 лв.
Детско столче за кола Penta Fix 1/2/3 (9-36 kg) - Червено
Столче за кола с испанската марка BabyAuto, гарантираща надеждно качество за безопасност и удобство. Penta Fix e ...
499,00 лв.
Детско столче за кола Kide - Черно
Серията Kide 01, произведена от реномирания испански производител на столчета за кола Babyauto, ще предложи на Вас ...
379,00 лв.
Детско столче за кола Kide - Сиво
Серията Kide 01, произведена от реномирания испански производител на столчета за кола Babyauto, ще предложи на Вас ...
379,00 лв.
Детско столче за кола Irbag Top - Розово
Предимството на това столче за кола е неговата практичност. Може да се използва както като кошче, подходящо за ...
179,90 лв.
Детско столче за кола Dadou 0-18 кг - Синьо
Детско столче за кола, подходящо за новородени бебенца и деца до 18 кг. Може да бъде поставено в посока, обратна на ...
209,90 лв.
Детско столче за кола Dadou 0-18 кг - Бежово
Детско столче за кола , подходящо за новородени бебенца и деца до 18 кг. Може да бъде поставено в посока, обратна ...
209,90 лв.

Babyauto

Babyauto е испанска компания, специализирана в производството на детски столчета за кола. Babyauto е утвърдена марка на европейския, латиноамериканския и азиатския пазар и активно си сътрудничи с изследователски институти, обществени организации и медицински институции в цяла Европа, които насърчават безопасността на движението по пътищата. Както в детските столове, така и в подбора на аксесоари за безопасност, много клиенти на нашия онлайн магазин се доверяват на марката Babyauto, тъй като са наясно, че всички продукти, които предлагаме, са ангажимент за безопасност, комфорт и качество за техните деца. Пътуването с кола може да бъде истинско приключение, особено за децата. Те са тези, които най-много се наслаждаване на пътуването, но също така и са най-засегнатите при инцидент на пътя. Ето защо Babyauto Group се стараят денонощно, повече от 20 години, да подобряват безопасността на децата в колата, така че вие да се чувствате сигурни, че те получават нужния комфорт и сигурност. Babyauto Group, известни преди като Babygab, е основана през 1958 година като специално звено по безопасност към Plásticos Zarauz SA, във времена, когато много малко фирми са били фокусирани върху намалянето на инцидентите на пътя. Оттогава, Babyauto Group се специализира в производството на висококачествени седалки и аксесоари за детската безопасност. Като пионери в усъвършенстването на технологиите за безопасност в колите, фирмата работи в тясно сътрудничество с Университета в Сарагоса и Лабораторията TESSA, където се провеждат множество краш тестове, изследване на прототипи, тестване на различни автомобили и т.н. Също така работят в сътрудничество с други лаборатории, които са иноватори в автомобилната индустрия, като Idiada (Испания), ADAC (Германия), CATARC (Китай) и TNO (Холандия). Благодарение на това сътрудничество, произведените от Babyauto седалки за деца надхвърлят установените стандарти за детска безопасност. Фирмата същота така е член на Института AIJU Technology и на Basque Mobility and Logistics Cluster (MLC ITS). Фирмата е представена в повече от 20 страни по света и за своята 60 годишна история е продала над 7 милиона седалки.
Babyauto Изображение

Babyauto е испанска компания, специализирана в производството на детски столчета за кола. Babyauto е утвърдена марка на европейския, латиноамериканския и азиатския пазар и активно си сътрудничи с изследователски институти, обществени организации и медицински институции в цяла Европа, които насърчават безопасността на движението по пътищата. Както в детските столове, така и в подбора на аксесоари за безопасност, много клиенти на нашия онлайн магазин се доверяват на марката Babyauto, тъй като са наясно, че всички продукти, които предлагаме, са ангажимент за безопасност, комфорт и качество за техните деца.

Пътуването с кола може да бъде истинско приключение, особено за децата. Те са тези, които най-много се наслаждаване на пътуването, но също така и са най-засегнатите при инцидент на пътя.

Ето защо Babyauto Group се стараят денонощно, повече от 20 години, да подобряват безопасността на децата в колата, така че вие да се чувствате сигурни, че те получават нужния комфорт и сигурност.

Babyauto Group, известни преди като Babygab, е основана през 1958 година като специално звено по безопасност към Plásticos Zarauz SA, във времена, когато много малко фирми са били фокусирани върху намалянето на инцидентите на пътя.

Оттогава, Babyauto Group се специализира в производството на висококачествени седалки и аксесоари за детската безопасност. Като пионери в усъвършенстването на технологиите за безопасност в колите, фирмата работи в тясно сътрудничество с Университета в Сарагоса и Лабораторията TESSA, където се провеждат множество краш тестове, изследване на прототипи, тестване на различни автомобили и т.н.

Също така работят в сътрудничество с други лаборатории, които са иноватори в автомобилната индустрия, като Idiada (Испания), ADAC (Германия), CATARC (Китай) и TNO (Холандия). Благодарение на това сътрудничество, произведените от Babyauto седалки за деца надхвърлят установените стандарти за детска безопасност. Фирмата същота така е член на Института AIJU Technology и на Basque Mobility and Logistics Cluster (MLC ITS).

Фирмата е представена в повече от 20 страни по света и за своята 60 годишна история е продала над 7 милиона седалки.

Сравнение на продукти